FRUSTRERT OG FORBANNET FFK-SUPPORTER

20130813-012234.jpg

PÅ SOSIALE MEDIER
Fredrikstadavisa følger daglig lokale utspill via sosiale medier. Og etter 4-4 kampen mellom FFK-Vard Haugesund observerte vi en rekke frustrerte FFK-supportere. I Facebookgruppen «For FFK» la Erik Johansen ut dette innlegget…

ERIK SKRIVER..
«Jeg gir faen i om at dette innlegget ikke er saklig nok eller er surmaget kritikk. Dette her er ikke ment til å være oppbyggelig. Dette her er slakt og det er ment å være det også. Om noen spillere leser dette, ja så fint. Hvis det hadde vært et verdensmesterskap i ansvarsfraskrivelse hadde vi vunnet glatt i kveld. Dette er noe av det jævligste jeg har sett av forsvarsspill. Ingen, absolutt ingen viser noe som helst ansvar eller viser en ryggrad som fortjener å bære drakta. Det er flaut, det er pinlig og hvis dette fortsetter kan dette gå rett til helvete, også kalt 2.divisjon.

TREN MER
«Vi har angivelig trenet på forsvarsspill i de siste ukene, mitt tips til Wibe Lund , tren mer, noe så inn i helvete mer. For det dere har drevet med hittil,virket ikke i kveld. Ikke i det hele tatt.
I dag kom vi til kamp med en 17 årig hjemmedebutant. Og viljen og stoltheten til de rutinerte spillerene som burde gå i bresjen med innsats og tæl og burde sørget for at 17 åringen fikk en best mulig opplevelse i kveld. Han fikk null hjelp og 4 mål i baken. Det fortjener han ikke.»

KAN IKKE FORSETTE
På de to siste hjemmekampene har vi driti oss loddrett ut mot to bunnlag. Det kan ikke fortsette. Da bærer det galt avsted . Hva som skal tilsi at vi plutselig skal vinne mot bedre lag en Follo og Vard aner ikke jeg,men det må vi. Det sies at fotballklubber er i underholdningsbransjen og det kan vel kanskje være riktig, noe som er helt sikkert er at sirkus og klovner er i underholdningsbransjen . I kveld var jeg litt usikker på om det var klovner eller fotballspillere jeg så. La meg få slippe å tvile en gang til.


: Innlegget er i helhet hentet fra Facebookguppen ; FOR FFK, og er postet av FFK-supporter Erik Johansen.