mai 23

Klar for NM for Gatelag

20140523-120810.jpgFoto : Fredrikstads Gatelag / Fredrikstadfk.no

Gleder seg til NM-helg
Denne helgen arrangeres NM for gatelag i Oslo, og Fredrikstad er klare til kamp melder klubben på sine nettsider.

– Alle har gledet seg til dette i lang tid. Vi har tatt med de ti spillerne som har trent mest, og så det er selvfølgelig noen skuffede som ikke får vært med. Vi er nesten 20 stk i troppen til vanlig, forteller Lars Petter Hansen – trener og en av de viktige brikkene rundt FFKs gatelag. NM for Gatelag arrangeres med tilsammen 20 gatelag fra hele Norge og begynner fredag ettermiddag.

Tøff turnering

– Det blir tøff turnering, flere av de andre lagene har normalt et annet nivå – men vi har trent ett år siden sist og blitt litt bedre vi også. Vi har slått både Stabæk og Asker, så det kan absolutt være noen muligheter for oss også, forteller Lars Petter Hansen videre.