januar 22

Orkla gir fotballsko til gatelagene

 
Orkla gir fotballsko til gatelagene

– Vi ønsket å gjøre dette til et langsiktig «vennskapsprosjekt», som en manifestering av vår visjon, og forsterke det gjennom bidraget for Orkla Friends Fund, sier Dag Olav Stokken

-Gode sko er et lite men symboltungt bidrag, som vi håper blir satt pris på. Gjennom midlene er målet at alle spillerne i serien får et par fotballsko, et par vintersko og et par fritidssko, sier Stokken.

Støtte til Gatelag i Toppfotballen er et sponsorat/samfunnsansvar OFN har støttet siden 2011. Gatelagene består av tunge rusmisbrukere som er drevet av flere toppklubber innen norsk fotball. I dag støtter OFN alle gatelag i toppfotballen slik at de har et godt ernæringsopplegg rundt treninger og samlinger. .

OFN har kommersielle interesser i flere toppklubber; enten som sponsor eller leverandør.

Det er derfor naturlig for oss å være med i toppfotballens store samfunnsprosjekt, og bidra med det vi kan, nemlig kosthold, sier Stokken.

En god start på dagen gjennom frokostene før trening og lett mat etter trening, har gitt resultater og bidratt til sosial mestring og fokus på riktig kosthold for rusmisbrukere. I tillegg bistår OFN med kompetanse innen kosthold og helse gjennom foredrag til gatelagsspillerne.

Klubber som har Gatelag er

Fredrikstad
Stabæk
Vålerenga
Asker
Viking
Brann
Haugesund
Odd og Lillestrøm vil etablere lag i 2016

Orkla Foods Norge sitt bidrag til gatelagene hargitt positive resultater hvor flere spillere er kommet tilbake til arbeidslivet og er blitt rusfrie.


Input / foto : Orkla