oktober 23

Nervepirrende for Fredrikstad. Det «enkleste» er å vinne. Er klart for sesongens siste hjemmekampFredrikstad kjemper for å overleve. Kan berge plassen i ettermiddag..

Det er klart for innspurt i OBOSligaen, og det gjenstår kun to runder av årets ordinære seriespill. Fredrikstad ligger over streken, men med tap mot Kongsvinger og seier til et par av de andre lagene under kan det bli en spennende sisterunde neste helg.  Det «enkleste» er å vinne over Kongsvinger, da er plassen berget, og klubben kan puste ut. 

Tabellsituasjonen før runden

Skjermbilde via Fredrikstadfk

Håper på 5000 

Fredrikstad har oppfordret til ekstra oppmøte, og håper mange finner veien til sesongens siste hjemmekamp. 

  • Vi håper publikum vil være med for siste gang på Stadion i år og skape en solid ramme rundt kampen. Vi har vist hva vi kan skape av tro og begeistring med mye folk på tribunen i tidligere kamper i høst, sier en entusiastisk Mons Ivar Mjelde via klubbens nettsider


Her er dagens kamper


Skjermbilde via : LiveScore