februar 20

Lisa Ekdahl klar for Månefestivalen 

Det var mange som ble veldig skuffet når Lisa Ekdahl måtte avlyse konserten på Månefestivalen 2011 på grunn av at hun satt fast på en flyplass i Portugal. Denne gangen har hun lovet å holde seg langt unna Portugal og kommer for å åpne festivalen søndag 23. juli med en helt splitter ny plate i bagasjen. Fredag 17. februar ble albumet «Alla Vägar Leder Hem» sluppet.

Populær 

Lisa Ekdahl er en av de aller mest populære artistene i Sverige. Hun fikk sitt store gjennombrudd i 1994 med låten «Vem vet». Og deretter har hun gitt ut mange skiver med folkekjære låter.

Ekdahl synger pop og jazz både på svensk og engelsk. Med sin kombinasjon av svensk visetradisjon og latino-jazz, har Lisa funnet en personlig, ærlig og helt egen stil. Hun er nær venn av Lars Winnerbäck, og han har produsert ta av hennes album. «Olyckssyster» og «Pärlor av glas». Lisa har også sunget på noen av platene til Winnerbäck.


Foto / input via : Månefestivalen