februar 23

Savage Rose til Månefestivalen..

Savage Rose er klar for Månefestivalen 2017. Det melder festivalen i en pressemelding

2017 innledet The Savage Rose med feiringen av 50 år som band med tre utsolgte konserter på Det Kongelige Teaters Gamle Sal i København. 

-Vi er veldig glade for å kunne fortsette feiringen sammen med dem på Månefestivalen søndag 23. juli. Vi har i mange år forsøkt å få til dette. Med den karismatiske Anisette i front er vi sikre på at dette blir et magisk øyeblikk som vil feste seg hos vårt publikum i mange år. Og det ryktes at det er et splitter nytt album på vei.

Når regnskapet skal gjøres opp for danske rockemusikk de siste 50 årene, vil man finne The Savage Rose et sted helt på toppen av pyramiden mener arrangørene av festivalen.

Bandet 

Foruten Annisette består The Savage Rose i dag av: Palle Hjorth (piano, Hammondorgel, trekkspill), Jacob Falgren (kontrabass, el-bass), Anders Holm (trommer), Rune Kjeldsen (gitar) og Naja Koppel og Amina Carsce Nissen (kor).