mars 06

Lene Marlin er klar for «The Voice»

Lene Marlin blir mentor i The Voice Norge. Foto: Isabel Watson

Klar for «The Voice»

Lene Marlin blir en av mentorene i årets sesong av The Voice Norge. Hun skal sammen med Yosef Wolde-Mariam, Martin Danielle og Morten Harket finne Norges beste stemme på TV 2 til høsten skriver selskapet i en presssemelding. 

 – Jeg har blitt spurt om å gjøre The Voice tidligere, men har ikke hatt anledning før nå. Jeg liker konseptet veldig godt, og gleder meg til å være med!, sier Lene Marlin.

Lene Marlin har solgt rundt 3 millioner album som soloartist, der både tekst og musikk er skrevet av henne alene. Låtene hennes har vært plassert på album som har solgt over 90 millioner eksemplarer over hele verden. Hun har vært låtskriver for bl. a Rihanna og Sissel Kyrkjebø, og jobbet med produsenter som Stargate og Mike Hedges. Hun er vinner av flere norske og internasjonale priser. Blant annet 5 Spellemannpriser og MTV Awards. Hun er også en av få nordmenn som har vært nominert til BritAwards i England. Hun har et stort internasjonalt nettverk og har erfart musikkbransjen på godt og vondt.

Yosef Wolde-Mariam fra Madcon har også takket ja til å være mentor, og han går inn i sin tredje sesong.

  • Det å kunne være med å utvikle og forme nye artister har alltid vært givende for meg. Nå som norsk musikk står sterkere en noensinne, er det inspirerende å kunne bidra til å hjelpe noen av de nye uslepne diamantene vi har her hjemme. Jeg gleder meg veldig til å bli bedre kjent med de andre mentorene, og til en ny runde med favorittshowet mitt!, sier Yosef.

På jakt etter verdensstjerne

Martin Danielle fra CLMD er en av Norges første elektroniske artister med internasjonal anerkjennelse. Med låter som “Black Eyes and Blue” og “The Stockholm Syndrome” ble CLMD den artisten som banet vei før Kygo og Alan Walker på den internasjonale musikkscenen. Han har senere hatt suksess på radiolistene over hele verden med låta “Dust” som han ga ut i 2016 med Astrid S. Martin Danielle samarbeider også med store artister som Bruno Mars, Estelle og Steve Angello. Han er utvilsomt en av bautaene i norsk elektronisk musikk.

– Jeg gleder meg enormt til å ta plass i den røde stolen, og føler at jeg gjør det på vegne av hele min talentfulle sjanger. Jeg er helt sikker på at det fortsatt finnes en uoppdaget Astrid S, eller kanskje til og med en Susanne Sundfør der ute. De andre mentorene er kanskje ute etter den nye norske stjernen, men Team CLMD sikter høyere enn som så, for jeg kommer til å lete etter en verdensstjerne!, forteller Martin.

Morten Harket er den fjerde mentoren som allerede er klar i The Voice Norge 2017.

Programmet blir en av storsatsingene på TV 2 denne høsten.