mars 06

Petter uteligger: Fra gata til Nordkapp. Første stopp er Hvaler..

På tur med Petter Uteligger

I «Petter Uteligger: Fra gata til Nordkapp» tar Petter Nyquist med seg åtte rusavhengige på en rusfri reise gjennom Norge, med Nordkapp som mål. Det blir en dramatisk reise med sterke følelser, uventede møter og en turleder som mer enn én gang lurer på om han har tatt seg vann over hodet.

Petter Nyquist ble kjent for det norske folk gjennom den TV 2-sendte tv-serien «Petter Uteligger», som fulgte hans 52 dager i Oslos gatemiljø. 

Sendes

Mandag 6. mars kl. 20.00 på TV 2

Nordkapp

Nå tar Nyquist med seg åtte rusavhengige på en fem uker lang rusfri reise gjennom Norge. Målet er Nordkapp, men det er også det eneste som er planlagt med turen – resten er opp til deltakerne selv. 

Hvaler 

Første stopp er Hvaler, men før de drar må flere av deltakerne til avrusning. Petter får en advarsel fra Svein – som han ble kjent med under oppholdet på gata – om at noen kan komme til å smugle med seg dop på turen, og Lasse (33) forsvinner i skogen. Input / foto via : TV2