mai 15

Otto Jespersen har fått nok – lager ny TV 2-serieOTTO HAR FÅTT NOK: Otto Jespersen og Emilie Skolmen kommer med nytt program på TV 2 høsten 2017. Foto: Espen Solli/TV 2

«Otto har fått nok»

Otto Jespersen lar seg stadig irritere av store og små saker i samfunnet, og i magasinprogrammet «Otto har fått nok» – som kommer på TV 2 i høst – prøver han å forstå, forklare og komme til bunns i det som irriterer ham, sammen med makker Emilie Skolmen.

Mens Norge kåres av FN til verdens lykkeligste land, kjenner ikke alle på den samme lykkefølelsen. Otto får god hjelp av Emilie til å finne humoristiske løsninger på saker i samfunnet som han mener det bør ryddes opp i. Ingen problemstilling er for liten eller for stor, og alle irritasjonene er lette å kjenne seg igjen i.

  • – «Otto har fått nok» er et subjektivt forbruker- og samfunnsmagasin med kort lunte. På vegne av seg selv og ikke minst oss seere tar Otto Jespersen for seg ting i samfunnet som går oss på nervene eller kan behøve en Ottosk pekefinger. Her er ingenting for lite eller for stort, enten det dreier seg om oppdrettsnæringen, klimaskeptikere, folk som sniker i kø eller gjenstander som er umulige å få ut av emballasjen, sier TV 2s humorsjef Alice Sommer.

Mindre irriterende

Otto og Emilie skal verken øke nasjonalproduktet, finne ut hva Norge skal leve av etter oljen eller sørge for flere norske seire i FN-kåringen – bare gjøre Norge til et litt mindre irriterende samfunn.

  • – Jeg irriterer meg over mange ting, og da er det veldig tilfredsstillende å få et eget program der jeg kan la raseriet ramme de ansvarlige. Om vi ikke løser sakene, så er det i alle fall god egenterapi for en sinna mann i 60-årene, sier Otto Jespersen.
  • Vi gleder oss til å se Otto i aksjon på TV 2 igjen, denne gangen med et samfunnsoppdrag på vegne av alle i Norge som noensinne har følt et snev av irritasjon. Otto tilbyr seg å være seernes ventil ut mot samfunnet, og han tar gladelig imot tips og ønsker, sier Alice Sommer.

Send tips til otto@tv2.no, så kanskje Otto Jespersen tar nettopp din sak!

Input / foto via TV2