mai 17

God formiddag. Status iøstfold: Slo hund til blods med hammer..

17.mai. God formiddag…

Generelt en rolig natt til 17 mai i Østfold. Få tilfeller av ordensforstyrrelser forteller operasjonsleder i Øst politidistrikt. Noen få er bortvist fra bysentraene pga bråk og fyll.

Vis hensyn

#iøstfold

Kl 06.35
Meldes om noen få klager på støy og høy musikk fra russebiler/russebusser. -Vi rekker ikke overalt. Men kjære russ; Vis hensyn oppfordrer politiet i Østfold.

Slo hund til blods med hammer 

#Moss

Kl 01.15

Kambo. En mann i 40 årene pågrepet på sin bopel for å ha utøvd vold mot en hund. En hammer skal være brukt til å slå hunden til blods. Hunden eies av en som var på besøk til ham. Hunden fraktet til veterinær. Hunden var omtåket og svært redd etter hendelsen. Mannen anmeldt.

Diesel-tyver.,

#Moss

Kl 04.10

Solgård Skog. 2 unge menn, 18år, forsøker å bryte opp tank-lokket på en trekkvogn. De erkjenner at de hadde til hensikt å stjele diesel. 1 av dem er iført russedress og formentlig er en russ. Begge innbringes og blir avhørt om saken.

Bråk på utested

#Fredrikstad

Kl 02.50

Fr.stad sentrum. En mann på 22 år kjøres i arresten. Lagde bråk ved et utested og nektet å oppgi sine personalia. Han forulempet politiet. Han vil bli presentert et forelegg når han blir edru nok utover dagen.

Forulempet politet 

#Fredrikstad

Kl 2250

Mann innbragt fra Fr.stad sentr da han ikke ville etterkomme pålegg, forulempet tj.menn og var til sjenanse. Innsatt dr.skap og anm.