mai 18

«Tour of Norway» kommer på østfoldveier til lørdag. Greit å være forberedt. Fredrikstad – Sarpsborg … 

«Tour of Norway» kommer på østfoldveier til lørdag. Greit å være forberedt. Fredrikstad – Sarpsborg … 

Lørdag 20. mai avsluttes 4. etappe av Tour of Norway i Sarpsborg. Dette vil påvirke busstrafikken på mange måter, og vi anbefaler alle som skal ut og reise, å velge en tidligere avgang enn normalt denne ettermiddagen skriver Østfold kollektiv. 
Saltnes – Vikane – Gressvik – Sarpsborg 

Sykkelrittet vil komme fra Lillestrøm over Trøgstad mot Mysen før det går mot Askim og så Skiptvet og Svinndal før det fortsetter mot Missingmyr, Karlshus, Saltnes, Vikane, Gressvik, Kråkerøy og via fv. 109 til Sarpsborg hvor rittet avsluttes. 

Fredrikstad +

Fra Råde til Fredrikstad går løypa via Vikane, Gressvik, Ørebekk, Fv. 108 over Værstebrua, Kråkerøybrua og deretter Nygaardsgata, J.N.Jacobsens gate, Strandpromenaden, Tollbodbrygga, Ferjestedsveien og videre Fv. 109 mot Sarpsborg der etappen avsluttes.

Det forventes at syklistene passerer Vikane ca. kl. 16.30 og Fredrikstad ca. kl. 16.50.

Påvirker bussruter

Dette vil påvirke bussruter over store deler av fylket med generelle forsinkelser, avvikende kjøretrasèer og noen innstilte avganger. Dette gjelder både lokale busser og ekspressbussene T3, T6 og F11 Flybussekspressen.

• sjekk aktuell link

Stengte veier i Sarpsborg lørdag 20.mai i forbindelse med Tour of Norway

Busstrafikken 

 

Glommaringen

Mellom Sarpsborg og Fredrikstad vil Glommaringen langs fv. 109 være innstilt mellom kl 16 og 17.
 
Busslinje 2460

Ellers er det viktig å merke seg at busslinje 2460 SØ Kalnes–Hannestad–Greåker–Fredrikstad vil kjøre over Opstad i stedet for Hannestad mellom kl 16 og 18.
 
Bussterminalen stengt kl 15-20

Løpet kommer inn til Sarpsborg fra Fredrikstad via Fv. 109 – Ordfører Karlsens vei – Grålumveien – Gamle Kongevei – Fv 118 – Hundskinnsveien – Fv 109/Korsgata – Kirkegata – Oscar Pedersens vei. Strekningen Oscar Pedersens vei til Korsgata skal kjøres tre ganger før målgang utenfor Frikirken.

I tiden kl 15 – 20 vil derfor bussterminalen i Sarpsborg være stengt. Bussene vil ha avgangssted fra Torget (mellom torget og Forum-gården).
 

Reiseplanlegger og rutetabeller oppdateres ikke

Avvikene vil ikke kunne legges inn i reiseplanleggerne på web og i app. Vi har heller ikke mulighet til å korrigere de generelle rutetabellene på nettsidene våre eller sette opp info på holdeplassene.

Her kan du sjekke ut sykkelrittets nettsider