mai 31

Klare for Champions Leagues finale..

Alt ligger til rette for en skikkelig fotballfest i Cardiff når den 25. finalen i Europas gjeveste fotballturnering spilles lørdag. 

Juventus og Real Madrid står på hver sin banehalvdel. 

Spørsmålet er om Buffon endelig får løfte UEFA Champions League-trofeet, eller om Ronaldo og resten av Los Blancos vil klare det umulige og vinne Champions League to år på rad?

Oppvarmingen til finalen, kampen og reaksjoner etter kampen ser du direkte på Viasat 4 fra klokken 18.00. Kampen sendes også på strømmetjenesten Viaplay opplyser TV-selskapet i en melding. 

For de som vil komme enda tettere på den pulserende finalestemningen kan seere i år, for første gang, få tilgang til eksklusivt materiale via MTGs nye app, Viareal. Gjennom Viareal skal seerne kunne hoppe rett inn i det som skjer, før kampen, i garderobene og få en egen arena-tour, i tillegg til å se kampen i VR.

Reportere 

I Cardiff er Daniel Høglund og Jan Åge Fjørtoft reportere, mens Roar Stokke og Vidar Davidsen inntar kommentatorboksen. I studio sitter programleder Christian Ramberg sammen med Rune Bratseth, Morten Langli og Petter Veland. 

Lørdag 3. juni: UEFA Champions League-finale, klokken 18.00 på Viasat 4.