juni 16

Nå kan du booke tur med sommerfergen på Glomma. Sarpsborg – Fredrikstad..

-Vi gjentar suksessen med sommerferge på Glomma fra 1. juli. Billetter kan du reservere allerede nå opplyser Østfoldfylkeskommune:

Sommerferge på Glomma er et samarbeid mellom Fredrikstad og Sarpsborg kommuner og Østfold fylkeskommune. Formålet er blant annet å benytte Glomma som en ferdselsåre mellom byene i Nedre Glomma. Den er også en markering av byjubileene i Sarpsborg i 2016 og Fredrikstad i 2017.

Ta en tur med sommerferga og opplev reisen mellom byene i Nedre Glomma på en ny måte! 

  • Sommerferga var en suksess i 2016 og vi regner med at det også vil bli slik i 2017. Bestill tidlig for å sikre deg billetter! Basert på erfaringer fra i fjor har vi endret rutetidene noe, og justert billettprisene litt. Vi håper enda flere benytter muligheten til å oppleve denne gamle ferdselsåren, sier leder av samferdselskomiteen, Olav Moe.

Billetter

Bestilling av billetter kan gjøres på nett, via app eller i billett-luken på Fredrikstad kino. Billetter kan betales kontant i billettluken på Fredrikstad kino.

Tidspunkt 

Båten går 1., 8, 15. og 22. juli – og i år som i fjor er det M/S Skjærhalden som trafikkerer strekningen mellom de to byene.

Kjekt å vite

Det er kapasitet til 3 rullestoler per tur, bruk prisen som heter rullestolplass.

Billetter forhåndskjøpes på nett/app eller på Fredrikstad Kino.

Det er ikke alkoholservering på første avgang fra Fredrikstad og første avgang fra Sarpsborg.

Billetter refunderes ikke.

Aktuell link 

Foto via Østfold fylkeskommune