juni 18

Tap for Sarpsborg 08. Sandefjord vant 1-0.. 

Sarpsborg 08 måtte reise til Sandefjord i den første kampen etter landslagspausen. Sarpsborg 08 som før kampen lå på en 2.plass i Eliteserien.

Stor sjanse

Det var Sandefjord som kom til den første store sjansen. Etter 12 minutter spilte hjemmelaget seg til en stor mulighet hvor kun en «feberredning» av Sarpsborgs keeper hindret scoring. 

Samme mann som 10 minutter senere var på en skikkelig «bærtur», men som slapp unna med skrekken. 

1-0

I en omgang som ser ut til å ende målløs er det likevel Sandefjord som lager kampens første scoring. Etter 43 minutter tar hjemmelaget ledelsen 1-0. Målet kommer etter en dødball. 

2.omgang

Det var et litt «friskere» Sarpsborg 08 som kom ut til 2.omgang, men bortelaget slet med å spille seg til de store sjansene. I helhet ble det en kamp «under pari» for Sarpsborg 08, og kampen endte til slutt med 1-0 til Sandefjord.

Dårlig kamp 

  • Dårlig kamp av oss innrømmer hovedtrener Geir Bakke til Eurosport etter kampen. – Vi må hjem å øve avslutter treneren. 

Flere bytter

Det ble gjort flere bytter gjennom kampen. Etter at Anders Trondsen måtte ut med skade fikk Heintz muligheten. Også Strand Larsen og Tveita fikk noen minutter i slutten av matchen. 

…. jevnt i toppen

Også Rosenborg tapte kveldens kamp. RBK ble beseiret 1-0 av Haugesund. 

De 11

Kristiansen – Albech, Jørgensen, Rosted, Thomassen – Halvorsen, Nielsen, Trondsen, Zachariassen – Fejzullahu, Mortensen