august 09

Fotballfest og målshow! Sarpsborg 08 vant 4-0 over Odd..,

Sarpsborg 08 gjør det sterkt i serien, men har også gjort det bra i cupen de seneste sesongene. Onsdag kveld var det duket for cupoppgjør mot divisjonskollega Odd på Sarpsborg stadion. Odd som så langt ligger 8 poeng bak S08 i serien.

1-0 ( selvmål )

Det var Sarpsborg 08 som tok tak i kampen fra start, men det tok en stund før det ble scoring. Etter 38 minutter kommer det første målet. Et skudd fra Lund Nielsen treffer stolpen, går i ryggen til keeper-Rossbach, og så videre i mål.

2-0 ( selvmål )

Etter 41 minutter dobler Sarpsborg ledelsen. Igjen er det en noe uheldig keeper som er siste mann på ballen. Ballen går i stolpen, så i skuldra på keeper, og i mål.

2-0 står seg ut omgangen.

3-0

2.omgang starter som den første ble slutta, med mål. Etter kun to minutter kommer 3-0 scoringen! Krepin Diatta gjør som han vil og øker til 3-0 etter 47 minutter. En flott prestasjon av den ettertraktede spilleren.

4-0

… og ikke lenge etter er det Anders Trondsen sin tur. Etter 52 minutter står det 4-0 til hjemmelaget. Sarpsborg byr opp til målfest og fotballfest.

4-0 blir også sluttresultatet, og S08 er videre til kvartfinale i cupen.

De 11

Cupic – Albech, Jørgensen, Rosted, Thomassen – Tveita, Nielsen, Trondsen, Heintz – Mortensen, Diatta