august 12

Går for 3 poeng sier Tom Freddy Aune..

Tom Freddy Aune i Sarpsborg 08 kan fortelle om et heltent Sarpsborg 08 før bortekampen i Kristiansund. Kampen spilles søndag Kl 18.00

Gjort det bra

– Vi har gjort det bra i det siste. Vi har en gjeng spillere i god form, men møter et godt organisert lag som lager problemer for alle på hjemmebane. Det blir en tøff kamp, men vi går selvsagt for tre poeng, sier Aune til klubbens nettsider. Han innrømmer at posisjonen laget har satt seg selv i er motiverende.

– Det er klart situasjonen er motiverende, men det handler om å prestere. Vi møter så gode lag, så med en gang vi faller ned 5-10 prosent, sliter vi. Er vi på topp mot Kristiansund, skal vi lage problemer for dem, sier han.

Ta ut laget

– Som vanlig har vi problemer med å ta ut elleveren og troppen. Mange har meldt seg på og ingenting er mer gledelig enn det.

Aktuell link