oktober 01

Premiere for «Norske rotehjem»

Synnøve Skarbø viser Norge at veien til et ryddig sinn går gjennom et ryddig rom. Sammen med en handyman og en interiørstylist hjelper hun alle typer mennesker, i alle typer relasjoner, i alle typer boliger, med å få orden på kaoset. I hvert program skal et nytt rom ryddes og struktureres, og eierne av rotet må selv være med på opprydningen.

Må bidra

I hvert program skal et nytt rom ryddes og struktureres, og eierne av rotet må selv være med på opprydningen. Norske rotehjem hjelper vanlige folk med å få en ryddigere hverdag – og dermed mer tid til de små, men viktige, øyeblikkene i livet. Med Synnøves enkle, smarte og inspirerende tips skal både deltakere og TV-seere lære seg å ta over eget rot.

Første program

I første program legger Synnøve og teamet hennes turen til Elisabeth og hennes datter, Cecilie. Elisabeth fikk livet snudd på hodet da hun fikk diagnosen ME. Hun valgte å prioritere barna og deres aktiviteter, mens huset de bor i har hun ikke hatt overskudd til å holde orden på. Nå får hun Synnøve og teamet på besøk for å se om det finnes en løsning.

Sendetidspunkt

Mandag 02. oktober 2017 kl. 19.30 på TVNorge

Foto via Discovery