oktober 07

Forbereder seg til cupfinalefest: Tribuneplass. Rockefeller..

Sarpsborg 08 opplever gode dager på fotballbanen. For øyeblikket ligger laget på sølvplass i serien, og finalebilletten til Ullevål er sikret. Nå planlegges det fest og for moro til cupfinale-helgen 2/3 – desember,

Plan

Sammen med Fossefallet har Sarpsborg 08 lagt en plan for å få best mulig stemning på cupfinalen 3. desember.

  • Vi har hatt veldig gode samtaler med Fossefallet. De har hatt et sterkt ønske om å stå på det som heter felt 228 på Ullevaal. Ved å plassere den harde kjernen av supporterne våre der, er vi sikret kanonstemning. Det kommer til bli veldig, veldig bra, sier salgssjef for privatmarkedet, Alexander Klaussen via klubbens nettsider.

Av erfaring fra 2015 og cupfinaler generelt, vet vi svært mange ender med å stå og se kampen, selvom de har et nummerert sete på nedre del.

Reservere

  • Vi har valgt å reservere øvre del av Bendit-tribunen til supportere som ser det helt nødvendig å sitte. De røde setene, i tillegg til setene vi har på langsiden, er forbeholdt de som enten har behov for eller et sterkt ønske om å sitte. På disse plassene må man det, mens det ellers er «temperaturen i kampen» som langt på vei avgjør hvordan tribunen blir seende ut – sittende eller stående, sier daglig leder Espen Engebretsen, som drømmer om elektrisk stemning.

-Vi har lyttet

  • Det vil alltid være noen som ikke er helt hundre prosent fornøyd, men her har vi lyttet og snakket. Vi har gjort alt hva vi kan for å finne en ideell løsning. Det tror jeg vi langt på vei har nå. Det kommer til å bli en fantastisk ramme, sier Engebretsen.

Aktuell link

Rockefeller

Skal du til Oslo? På Rockefeller skal Sarpsborg 08 samle 1.800 sarpinger til en heidundrenes cupfest lørdag 2. desember.

  • Vi har vært flere turer i Oslo for å se på ulike steder. Vi har falt ned på at Rockefeller er det stedet som i desember vil gi oss de beste forutsetningene for å lage fantastisk cupfinaleshow, sier Morten Riise via klubbens nettsider.

-Er stedet

  • Vi har vært flere turer i Oslo for å se på ulike steder. Vi har falt ned på at Rockefeller er det stedet som i desember vil gi oss de beste forutsetningene for å lage fantastisk cupfinaleshow, sier Morten Riise.

1.800 gir feststemning

I 2015 ble festen lagt til et telt på Youngstorget. Denne gang går man for Sarpsborg 08 for en fest innendørs.

  • Vi er sikre på dette kommer til å bli en kjempeopplevelse. Med 1.800 på Rockefeller kommer det til å bli kanonstemning, sier Riise.

Innhold

  • Det jobber vi på spreng med nå. Vi kan love en kjempefest for alle som er glad i Sarpsborg og Sarpsborg 08, sier Riise.

Her kan du lese mer