oktober 10

Hva foregår i garderoben før, i pausen og etter kamp? «Vi gir alt for laget» på TV3..

På bildet, Skeid med Tom Nordlie i spissen. Via TV3.

«Alt for laget»

Hva foregår i garderoben før, i pausen og etter kamp? Hva blir sagt og hvordan er stemningen? På innsiden av garderobedøren utspiller hele følelsesregisteret seg, alt fra skuffelse, kjefting og nederlag til ekstase, glede og samhold mellom mennesker som har en felles lidenskap.

Vi dokumentere alt dette ved å være flue på veggen hos ni idrettslag på ulike nivå og som driver med forskjellige idretter. Alt for laget har premiere mandag 16. oktober kl. 20.30.

Karaktergalleri

Vi blir kjent med et rikt karaktergalleri med mennesker som vil noe, og som gjør alt for laget sitt. Fotballklubben Skeid med Tom Nordlie i spissen er et av lagene vi følger i denne programserien. Der møter vi blant annet tidligere tippeligaspiller Ørjan Hopen som har en brokete fortid, men som har fått en plass på laget av den karismatiske treneren Nordlie som mener at alle fortjener en ny sjanse.

Vi følger også Kolbotns kvinnelag som spiller i Toppserien, og der er samholdet og lagmoralen viktigere enn noensinne da det er lenge siden de har vunnet. Stemningen i garderoben er amper i pausen og mye står på spill. Vi følger spillerne fra HiOA Lacrosse Queens som er like mye venninner som medspillere, og det skal vise seg at samholdet og lagmoralen blir veldig viktig i jakten på NM-gull.

Oslo Vikings er i toppsjiktet innen amerikansk fotball og på dette laget blir vi kjent med spillere som trodde de aldri skulle drive med sport, da de har kropper som er langt ifra den klassiske idrettskroppen. Og hvordan er stemningen i garderoben når de skal møte erkerivalen?

Kolbotn og Bærum

I tillegg til fotballlagene Kolbotn kvinner og Skeid, møter vi også juniorlaget til Bærums sportsklubb og treneren Erik Massimo Herstadhagen som har en filosofisk tilnærming til fotball. Vi besøker Blaker IL der den muntre treneren Fredrik Larsen, også kalt Blakern, som skaper god stemning i garderoben og i spillergruppa.

Vi får også en titt inn i garderobene til hockeyklubben Manglerud Star der det foregår mye mer enn tordentaler, vi møter ildsjeler i undervannsrugby-laget Akkaren og får et innblikk i garderoben til håndballaget Raballder som er et lag for homofile. I denne serien blir du kjent med spillere, trenere og engasjerte frivillige på en helt unik måte.

Premiere

Premiere på «Alt for laget» Mandag den 16. oktober kl. 20.30.