november 02

Gabrielle tilbake på østfoldscene i kveld. Opptrer på Sarpsborg scene…

Etter en vellykket opptreden på Sarpsborgfestivalen for et par år siden er bergensjenta tilbake i Østfold torsdag kveld.

Nye låter

Med en rekke nye låter som er gitt ut på egen label gjennom året, og velkjente hits som «Fem fine frøkner», «Regn fra blå himmel», «Ring meg», «Mer» og «Mellom skyene» i bagasjen, legger hun ut på klubbturné.

Pause

Etter å ha jobbet beinhardt i fem sammenhengende år etter starten, valgte Gabrielle i 2016 å ta et helt år borte fra offentligheten. Dette året har hun brukt til å hente ny inspirasjon, skrive og til å spille inn nytt materiale i Oslo og Stockholm.

Nytt overskudd

  • Det kjennes veldig deilig å være tilbake med ny musikk og nytt overskudd. Jeg har savnet å møte publikum, så det skal bli en fryd å levere et show, som nå også har med det jeg har brukt det siste året på å jobbe med, sier hun via arrangørens nettside.

Aktuell link / Sarpsborg scene