november 05

HÅPET tent for Fredrikstad. Klare for kvalik etter seier

Med kniven på strupen, og det ene beinet i 2.divisjon gjorde Fredrikstad seg klare for den siste kampen i årets OBOS-liga. Spørsmålet var om det ville bli den siste i ligaen, eller om FFK kunne berge en kvalik-plass.

Direkte nedrykk

Østfoldlaget lå på direkte nedrykk-plass før dagens match, og var avhengig hjelp fra Mjøndalen for å greie en mulig kvalikplass. Mjøndalen som møtte Elverum, som før kampen lå 1.poeng foran Fredrikstad.

Gikk Fredrikstad sin vei.,

.. og denne søndagen gikk det Fredrikstads vei. Mjøndalen vant over Elverum, og FFK vant over Sandnes Ulf. Det betyr at det nå venter kvalik for Fredrikstad.

Begynte best

Det var Sandnes Ulf som startet kampen best, og spilte seg til de første mulighetene, men bortelaget fikk ikke ballen i mål.

1-0

Det var Fredrikstad som tok ledelsen på stadion. Etter 33 minutter er det Akinyemi som sender hjemmelaget i ledelsen. Etter er hjørnespark, og litt fram og tilbake ender ballen hos Akinyemi som setter ballen trygt i mål til 1-0.

2-0

Etter 36 minutter doblet Fredrikstad ledelsen. Fredrikstad er effektive nå. Hjemmelaget fikk frispark rett utenfor 16 meteren, og Ulrik Flo sendte ballen kontant i mål til 2-0.

3-0

Etter 83 minutter øker Fredrikstad til 3-0 og punkterer kampen. Scoringen kom etter en fin kontring, hvor Veteli er siste mann på ballen.

Kampen ender til slutt med 3-0

.. det blir ingen flere scoringer i kampen, og oppgjøret på stadion ender til slutt 3-0. Det betyr at Fredrikstad er klar for kvalik-spill.

Kvalik

Tabellen

• oppdateres