november 11

Interessert i bil? Ny Norsk TV-kanal lanseres 27. november

Norges nye TV-kanal med fokus på biler og mobilitet vil lanseres i porteføljen til Canal Digital den 27.november. Auto motor og sport TV kan ses via satellitt, kabel og IP-TV. På Canal Digitals plattformer har bilkanalen en potensiell rekkevidde på 2,5 millioner seere skriver selskapet i en melding.

Innhold

Auto Motor og Sport TV tilbyr et bredt utvalg av forskjellige formater på biler. Hver relevant ny bil testes på skjermen. Kanalen kringkaster dokumentarfilmer om kjente og hemmelige klassiske bilsamlinger, tar en titt bak scenene til Motorsporter, finner ut hvilken sportsbil som er verdens raskeste på racerbanen og viser mye mer fra den mest attraktive verden av biler og mobilitet. Et gameshow vil også være på luften neste år. Auto motor og sport TV-programmer er preget av høy produksjon og pålitelig informasjon. Kanalen presenterer en fascinerende blanding av godt undersøkte fakta og ren underholdning.

Norsk

Auto Motor og Sport TV har et kjent, tradisjonelt tysk merke, men er en helt norsk TV-kanal. Programleder Asgeir Borgemoen er i førersetet til Fast Lap hvor han tester sportsbiler til sine virkelige fartsgrenser og deler sine erfaringer med seerne. I den norske utgaven av Garage Gold, er samlere som har lidenskap for biler, portrettert. I det helt nye TV-formatet Min Motorsport følger vi motorsportsutøvere fra ulike motorsporter. Norges mest populære og kjente bilprogram Garasjen finner sin nye hjemmebase på Auto Motor og Sport TV.

Alle produksjoner er utført av det erfarne teamet i det Oslo-baserte produksjonsfirmaet Zip: it AS, som har oppfunnet og utviklet Garasjen i mange år. Eier og administrerende direktør Bjørn Gravdahl leder Auto Motor og Sport TV-team. Zip:it AS vil også gjøre annonse salg og markedsføring for Auto Motor og Sport TV.

  • Vi er glade for å tilby enda mer innhold til våre kunder, og dette kommer som et resultat av det kontinuerlige arbeidet med å styrke vår TV-plattform. Den nye kanalen «Auto Motor og Sport TV» vil bli tilbudt til TV-kunder i Canal Digital satellitt og kabel i Norge, sier Tone Krohn Clausen, Chief Product & Digital Officer på Canal Digital.