november 12

Uavgjort og 0-0 for Fredrikstad. «Alt» avgjøres kommende lørdag..

Det er fremdeles uavklart og stor spenning om Fredrikstad vil beholde plassen i OBOSligaen kommende sesong. FFK spiller kvalik-kamper mot Notodden og spilte første match hjemme på stadion søndag kveld.

Kaldt..

Med minusgrader var det håp om at spillet på banen kunne varme publikum på Fredrikstad stadion, men det ble ikke helt sånn. .. ihvertfall ikke i starten av kampen..

0-0

Selv om Fredrikstad hadde mest ball, hadde de lite å by på offensivt de første 45 minuttene. Notodden maktet heller ikke score, dermed ble det en målløs første omgang.

.. hovedtrener Bjørn Petter Ingebretsen var lite fornøyd etter første omgang.

2.omgang

2.omgang startet friskere, og begge lagene spilte seg til muligheter..

.. stor sjanse

Etter 54 minutter er Fredrikstad nære ved å ta ledelsen. Et innlegg fra Begby treffer Kapidzic på hodet rett foran mål, men Notoddens keeper redder fint.

Så er Masalin redningsmann

I det 65 minutt er bortelaget frempå med en fin sjanse. Notodden får avgårde et fint skudd som blir mesterlig reddet av Masalin.

… på streken

… minuttet etter var Notodden farlig frempå igjen! Ballen triller på streken, men en Fredrikstad-spiller får avverget i siste minutt.

Uavgjort

Kampen ender til slutt med 0-0 og uavgjort. Det betyr at det er helt åpent foran den avgjørende kampen kommende lørdag. Da er det Notodden som har hjemmekamp.,