november 13

Forbereder Østfoldkonferansen 2018. Flere aktuelle gjester er klare..

Kommunalminister Jan Tore Sanner er blant foredragsholderne på Østfoldkonferansen 2018. Østfoldkonferansen arrangeres på Quality Hotel Sarpsborg 16. og 17. januar.

Konferanseprogram

– Vi har fått på plass et konferanseprogram som er viktig og riktig. Vi skal bli enda mer attraktive for næringslivet på Østlandet i årene som kommer. Det er tøff konkurranse med andre regioner, men mye ligger til rette for at Østfold skal kunne ligge i front. I dette arbeidet vil vi få mange innspill gjennom programmet som nå er klart på Østfoldkonferansen, sier Østfoldkonferansestyrets leder Siv Henriette Jacobsen via fylkeskommunens nettsider.

Mulighetsriket Østfold – attraktivitet og næringsutvikling. Det er tema for Østfoldkonferansen 2018.

Programmet er nesten ferdigspikret, men det er allerede klart at en rekke spennende gjester fra både politikk, næringsliv og akademia gjester konferansen.

Ministerbesøk, paneldebatter og moderne næringslivsledere

Den kanskje mest kjente gjesten er kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanner. Han gjester konferansen 16. januar. 

Framtidens kommuner

Tema for Sanners innlegg er framtidens kommuner og regioner, og dette blir også tema for samtale mellom Sanner og tre av Østfolds ordførere i etterkant.

– Vi vet at norske regioner og byer kommer til å endre seg i årene som kommer. Å få besøk av statsråden som har det øverste politiske ansvaret for dette arbeidet, er derfor svært nyttig, sier Jacobsen.

Blant andre gjester er administrerende direktør Ole Christian Apeland fra Kommunikasjonsbyrået Apeland AS, sjef Thomas Borgen fra Danske Bank, innovasjonssjef Ingunn Olsen fra Sykehuset Østfold og biologiprofessor Dag O.Hessen..

Løken Stavrum er konferansier

Årets konferansier er  Kjersti Løken Stavrum, som i dag arbeider i Tinius-stiftelsen.

Hun har lang bakgrunn fra norsk presse, blant annet som generalsekretær i Norsk Presseforbund og en rekke redaktørroller i Aftenposten. Hun kommer opprinnelig fra Sarpsborg, og returnerer dermed til sin gamle hjemby.

Her kan du lese mer