november 15

«Julenatt hos Prøysen». Førjulstid..

Guri Solberg – Tv2

Frem mot jul

Det blir gode samtaler, musikk og julestemning fra Prøysenhuset i Ringsaker fem lørdager frem mot jul. Guri Solberg er programleder. Med snø utenfor vinduet og fyr i peisen, blir det fokus på juleunderholdning, personlige juleopplevelser, sterke historier og norske mat- og juletradisjoner.

Barndomshjem

Guri Solberg er på Alf Prøysens barndomshjem på Prestvegen i Ringsaker, hvor hun har invitert kjente nordmenn til en samtale om jula og livet. For mange symboliserer Alf Prøysen den norske julen, og Guri mener at å sitte i Prøysens hus gjennom natta vil gjøre noe spesielt med gjestene og samtalen.

Sendes

«Julenatt hos Prøysen» – Premiere. Lørdag 25. november kl. 20.00 på TV 2

OnklP

Guri har invitert OnklP hjem til Prøysen som førstemann. Hun er nysgjerrig på hvordan rapperen forholder seg til jula og Prøysen. Onkl P byr på historier fra liv og karriere, der innholdet spenner fra angst til hva som motiverer ham som artist. Julenatt byr også på en helt ny OnklP og Jaa9-låt og den første av julens matretter.

Foto via Tv2