november 17

256 obligatoriske kamper. Søndag blir det siste hjemmekamp for Ole Heieren Hansen..

Ole Heieren Hansen tar del i sin siste hjemmekamp som Sarpsborg 08-spiller mot Aalesund søndag kveld.

Spesielt

  • Det kommer til å bli spesielt. Jeg håper at det kommer mye folk at vi drar hjem en viktig seier. Vi er i en god posisjon, sier kapteinen til klubbens nettsider.

256 obligatoriske kamper

Med 256 obligatoriske kamper i den blåhvite drakta troner Heieren Hansen øverst på «marathontabellen» i klubben. Søndag tar han del i sin siste hjemmekamp som 08-spiller, uten at han lar det ta for mye fokus.

  • Meg selv kan jeg ta hånd om i etterkant. Nå er det fotballen som gjelder. Vi skal ha noen seirer før vi tar ferie. Får vi til det, blir det en fantastisk sesong, sier han og sikter til seriemedalje og NM-gull.

Medalje

  • Det hadde vært fantastisk stort med medalje. Det synes jeg vi fortjener. Vi satser på stinn brakke, god stemning og tre poeng i siste hjemmekamp.  Det hadde smakt bra, avslutter den alltid så karismatiske Ole Heieren Hansen.

Aktuell link