november 17

Freddy Kalas til Idyllfestivalen

Kalas er fortsatt en av landets mest attraktive sceneartister, og han blir den første artisten vi kjører for andre gang – da han også var hos oss i 2016 skriver arrangørene bak Idyllfestivalen i en melding.

Gode tilbakemeldinger

-Tilbakemeldingene vi fikk etter 2016 var enorme, og Idyll festivalen har fått drøssevis med henvendelser på at mange ønsker Freddy Kalas tilbake til Fredrikstad.

Nytt

Han har  i mellomtiden siden han var innom Idylllfestivalen sist klart å produsere en del nytt, og mer er på vei. Han er en selverklært ”sjef for fest og allsang” og vil garantert sørge for allsang som vil høres langt utenfor sentrum. Han har toppet salgslistene i Norge flere ganger, spilt på VG-lista, Spellemann, Allsang På Grensen, vært nominert som ”årets låt” hos Spellemann (2016) m.m.

Fakta om Idyll festivalen

Arrangeres midt i Fredrikstad sentrum 22 og 23 juni.

Foto / pressefoto