november 17

God fredag! Status iøstfold: Ulykke. Promille. Drøyt fort..

God formiddag, er fredag og straks helg. Våkner til sol og Ok vær. I hovedsak en rolig natt og morgen i vårt distrikt, men har vært en alvorlig ulykke i Hobøl..

Vintersport

Oppstart for ny sesong for flere av vinteridrettene denne helgen. Langrennssesongen starter i dag, og du kan følge sendinger via NRK.

Fotball

Er innspurt i Eliteserien. To runder igjen, og Sarpsborg 08 tar i mot Ålesund på søndag. Fredrikstad jobber for å berge plassen i OBOSligaen, og spiller siste kvalik-kamp mot Notodden på lørdag kveld. Er også nye runder med seriespill i England og andre europeiske ligaer etter landslags-spill de siste dagene..

Alvorlig ulykke. Bil mot lastebil.,

#Hobøl

Kl 06.06

Patruljer rykket fredag morgen ut til en trafikkulykke på rv 120 like syd for Elvestadkrysset. Møteulykke. Lastebil mot personbil. En person fastklemt i personbilen.

Torsdagskveld

Promille

#Sarpsborg

Kl 21.44

Dame i midten av 30 årene anmeldt for kjøring i ruspåvirket tilstand, forholdet skjedde i Sarpsborg.

Fort i 50-sone (igjen)

#Moss

Kl 22.04

En 19 år gammel mann kjørte drøyt fort i Dyreveien, i Moss torsdag kveld. Han ble målt til 96 km/t. Anmeldt og førerkortet beslaglagt. Dette var den andre sjåføren som kjørte nesten av det dobbelte av hastigheten som er tillatt på stedet..