november 22

Støtter EM i volleyball og «Tour of Norway»..

Norges Volleyballforbund innvilges arrangementsstøtte/sponsorsamarbeid på totalt 90.000 kroner. Det vedtok en enstemmig næring- og kulturkomite i Østfold fylkeskommune torsdag.

Midlene skal gå til avvikling av EM-kvalifisering for seniorlandslag i volleyball og Volley-UKA i Østfold i 2018 (dette kommer da i tillegg til tilskudd/markedsføringsbidrag gitt fra VisitØstfold).

Bevilgningen forutsetter at Norges Volleyballforbund samarbeider med lokale klubber og gjennomfører arrangementer i forbindelse med Volley-UKA i fylket.

Vil fortsatt støtte Tour of Norway

De siste årene har Østfold fylkeskommune støttet sykkelrittet Tour of Norway. Det ønsker både fylkesrådmann og politikere å fortsette med i 2018. Næring og kulturkomiteen vedtok enstemmig å støtte arrangementet med 65.000 kroner. Midlene tas fra Støtteordningen for større arrangementer som profilerer Østfold.

Lavere

Støtten fylkeskommunen gir til neste års Tour of Norway er noe lavere enn hva som er gitt tidligere år. Dette begrunnes med at det er mange som ønsker støtte til denne ordningen, samt at Østfold for neste års ritt ikke er tildelt den gjeve avsluttende femte etappen.

Neste år er det rittets tredje etappe som vil gå gjennom Østfold, fra Moss til Sarpsborg. Rittet skal i 2018 avsluttes på Lillehammer.

Aktuell link