november 25

Fredrikstad takker flere spillere for innsatsen. Mange på vei vekk fra klubben. Oversikt..

Daglig leder og styreleder i Fredrikstad

Mange på vei ut

Sesongen 2017 er over og troppen til 2018 skal slankes, fornyes og forynges opplyser klubben i en ny oversikt. Livet i 2. divisjon betyr naturligvis drastisk lavere lønninger.

Forsvinner ut

Henrik Bredeli, Johnny Buduson og Henrik Furebotn avslutter sine lån i FFK og har returnert til sine respektive klubber.

Sanel Kapidzic, Razak Nuhu, Magne Simonsen og Shola Akinyemi har ikke fått tilbud om å forlenge sine avtaler. Shola har allerede sikret seg ny klubb og spiller 2018 og 2019 i Sandnes.

Jarkko Lahdenmäki og Alexander Henningsson hadde begge avtaler i 2018, men partene er enige om å avslutte samarbeidet nå. Patrik Karoliussen er også på utgående kontrakt, her avventer partene noe før veien videre besluttes.

Takk for innsats

Klubben retter en takk til alle som er ferdige i FFK, og ønsker samtidig lykke til videre i karrieren skriver klubben på sine nettsider.

Disse er på kontrakt

På kontrakt i 2018 er Jon Masalin, Mislav Leko, Edvard Skagestad, Rino Falk Larsen, Joona Veteli, Thomas Rekdal, Rocky Lekaj, Ludvig Begby, Anas Farah og Ulrik Flo.

Tilbud om ny kontrakt

Håvard Åsheim, Filip Westgaard og Håvar Jenssen har alle fått tilbud om ny avtale.

Troppen skal så fort som mulig telle ca. 20 mann, noen vil helt sikkert ta veien fra egne rekker, mens det også jobbes med å sikre forsterkninger utenfra.

Treningskamper

Mye av oppkjøringen er allerede lagt opp, fra første treningskamp i februar skal det totalt spilles 9 kamper før seriestarten går av stabelen 14. april.

Første kamp er mot Kråkerøy 3. februar, før det går slag i slag mot Asker, Skeid, Kvik Halden, Raufoss, Ull/Kisa og Arendal. Innimellom her mangler det fortsatt 2 kamper som vi håper å ha på plass innen kort tid.

Mange av de så langt avtalte kampene er lagt til Stadion, så det blir gode muligheter for å følge oppkjøringen på nært hold i 2018.

Aktuell link / her kan du lese mer