desember 03

Lillestrøm cupmestere! Vant 3-2 over Sarpsborg 08..

Det var invitert til fotballfest og cupfinale på Ullevål stadion søndag ettermiddag. En kjent og kjær tradisjon på slutten av en lang fotballsesong.

Andre cupfinale

Sarpsborg 08 har tross en kort klubbhistorie greid det mesterstykket og nå cupfinale to ganger i løpet av de siste 3 årene. I 2015 vant Rosenborg over sarpingene.

1-0

Det var Lillestrøm som begynte kampen best, og som fikk en drømmestart på kampen. Etter bare 1.minutt så kom den første scoringen. En offside-plassert Simen Kind Mikalsen dundrer ballen i mål fra 5 meter. Målet burde vært annulert for offside, men ble godkjent..

2-0

Etter 9 minutter så dobler Lillestrøm ledelsen..

Lillestrøm overkjørte sarpingene i starten av kampen, og bød opp til et voldsomt trøkk. Etter 9 minutter så doblet Lillestrøm ledelsen til 2-0. Denne gangen var det Mats Haakenstad som satt ballen i mål.

2-1

Det ble en særdeles begivenhetsrik 1.omgang på Ullevål, og etter 24 minutter så kom den første scoringen for S08. Toppscorer Mortensen er på rett plass foran mål og reduserer ledelsen til 2-1

Sarpingene kom sent i gang, men ble mer til å kjenne igjen utover i omgangen. Laget spilte seg til flere gode muligheter, men uten å score flere mål. Lagene gikk til pause med 2-1 ledelse til Lillestrøm.

3-1

Lillestrøm begynner også den 2.omgangen best. Etter 59 minutter er det klubblegende Frode Kippe som header ballen i mål for Lillestrøm. Kippe som noen minutter før var ute på sidelinjen pga en hodeskade.

3-2

Så scorer Sarpsborg08

Noen minutter etter er det Sarpsborg sin tur, og Frode Kippe er igjen i begivenhetenes sentrum.

Diatta lurer Amundsen, passer til Zachariassen som treffer en noe uheldig Kippe som lar ballen gå i ryggen og videre i mål.

Store muligheter, men taper .,

Sarpsborg 08 spiller seg til flere STORE muligheter på slutten av kampen, men greier ikke få ballen i mål, dermed ender cupfinalen med 3-2 til Lillestrøm.

Lillestrøm er cupmester 2017

– Ikke godt nok

– Det er forjævlig. Vi putter ikke på våre egne sjanser, og i dag ville det seg ikke. Det var ikke godt nok. En rufsete start, gjør ikke det vi blir enige om, sier S08-kaptein Joachim Thomassen til NRK. (VG)

De 11