desember 05

Marcus&Martinus skal på sin første Europa-turné. Besøker Halden i sommer

Marcus&Martinus skal på sin første Europa-turné, Moments Tour i 2018, og offentliggjør idag fem nye stopp. Dette er de eneste konsertene som blir avholdt i Norge i år – Bergen, Kristiansand, Tromsø, Halden og Trondheim.

14.juli

Konserten avholdes lørdag 14.juli. og billettsalget åpner fredag førstkommende.

«Moments Tour» 

«Moments Tour» har allerede solgt ut konsertarenaer i både Norge, Sverige, Danmark og Finland – de første ble utsolgt kun i løpet av 10 minutter opplyser arrangørene i en melding.

Det er ingen tvil om at Marcus&Martinus har ekstremt lojale og ivrige fans fra hele Europa – og nå gleder de seg veldig til å spille større konserter rundt om i Norge, blant annet i Halden.

«Vi gleder oss masse til å komme til Halden. Vi har jo vært på ‘Allsang på Grensen’ flere ganger, og synes det er kjempemoro at et av de få stedene vi skal besøke i Norge i 2018 er Halden», sier Martinus Gunnarsen.

Nytt show

«Vi kommer med et nytt show som er fullt av fart og masse energi som vi håper dere i Halden vil like!», sier Marcus Gunnarsen.

Moments Tour besøker alle de nordiske landene, i tillegg til Tyskland, Sveits, Østerrike, Slovenia, Kroatia, Serbia, Hellas, Tsjekkia og Polen.

Turneen starter i februar, og Marcus&Martinus er allerede i gang med forberedelsene. Turneen bærer samme navn som deres nyeste album, «Moments», og guttene gleder seg veldig til å skape nye og uforglemmelige øyeblikk sammen med fansen i løpet av Moments Tour.