desember 06

Unge Ferrari klar for Idyllfestivalen

Nok en artist er klar for Idyll festivalen 2018. I dag ble det kjent at Unge Ferrari er klar for sommerens festival. Idyllfestivalen arrangeres midt i Fredrikstad sentrum 22 og 23 juni.

Fylte spektrum

Unge F. fylte Spektrum sammen med Arif for noen dager siden og fyller alle stedene han reiser til. Vi i IdyllFestivalen er glade for at enda en av de «nye» store Norske artistene kommer til Idyll 2018 skriver arrangørene i en melding.

Om Unge Ferrari

Stig Haugen, alter ego Unge Ferrari slo ned som en bombe med debutalbumet «Til Mine Venner» i 2015, og fikk en horde med femmer-anmeldelser fra bl.a. Dagbladet, P3 og Gaffa. Albumet ble beskrevet som ukomplisert, men catchy, imponerende, ektefølt og sterkt, og han ble nominert til både Spellemannspris og P3 Gull. Singelen «Lianer» har med tiden vist seg å være en udødelig hit, og folk på alle berg og knauser synger med om å svinge seg med sine boys.

Deretter tok H.E.V.N-prosjektet med Nostalgi 3Millioner i spissen over stafettpinnen som allsangvennlig materiale, og sammen med Tomine Harket spilte han utsolgte shows over hele Norge.

Foto: Adam Falk