desember 08

Isabell Herlovsen klar for Vålerenga. Vender tilbake fra Kina..

Isabell Herlovsen er tilbake i Norge etter ett år i kinesisk fotball, og fredag morgen signerte spissen en treårsavtale med Vålerenga skriver klubben på sine nettsider.

Landslagsspilleren ble toppscorer med hele 30 mål for LSK Kvinner sist hun var i Norge, og det skal ikke stå på ambisjonene når hun nå trer på seg den kongeblå drakta.

Glad og letta

  • Jeg er veldig glad og letta over å endelig ha tatt et valg, og er veldig positiv til det valget jeg har tatt. Det virker spennende det Vålerenga har på gang og det ønsker jeg å være en del av, sier 29-åringen og legger til:
  • Jeg håper at jeg kan bidra til at Vålerenga blir et topplag. Sist jeg var i Norge scora jeg 30 mål, og det er min personlige rekord. Toppserierekorden er 36 så det hadde vært veldig gøy å nærme seg den, sier hun med et smil.

Foto via Vålerenga / aktuell link