desember 13

Farlig glatt! Trøbbel for både fotgjengere og sjåfører. Politiet oppfordrer til ikke å kjøre bil..

Det er FARLIG glatt på en del østfoldveier onsdag ettermiddag og kveld. Politiet anbefaler alle å unngå å kjøre bil dersom det ikke er strengt nødvendig.

Trailere med problemer

Flere trailere med problemer på Østfoldveiene i kveld. FV114 ved Trøsken står 3 trailere fast. En av disse har veltet. Politiet er på stedet. Ingen personskade. Trafikken dirigeres forbi.

Sykkelstier / fortau

Flere steder er det også utfordrende og ferdes på både sykkelstier og fortau. Det dreier seg om underkjølt regn som gjør det speilblankt..

OBS-varsel

Meteorologisk institutt har sendt ut OBS-varsel til de sju fylkene Vestfold, Østfold, Oslo, Akershus, Telemark, Buskerud og Agder onsdag. Regn som fryser på bakken fører til speilblanke veier, og meteorologene oppfordrer både kjørende og gående til å være forsiktig hvis det er regndråper i luften. (Yr)

Dårlige kjøreforhold

Svært dårlige kjøreforhold flere steder i distriktet. Spesielt på småveier hvor det ikke har blitt saltet enda. Politiet fått flere meldinger om mindre trafikkuhell. Ikke meldt om alvorlige personskader opplyser politiet ved 17 tiden onsdag ettermiddag.

Trøbbel for buss

Tidligere i ettermiddag ved 14 kjørte en buss med skoleelever av vei i Torsnes / Fredrikstad.

Skolebuss kjørte av veien

#Fredrikstad

Kl 13.58

Melding om en skolebuss som har kjørt av veien sør for Torsnes kirke. Det er svært glatt på stedet. Nødetatene på stedet. Bussen står halvveies ute i grøfta og vipper. Samtlige passasjer sjekket av ambulansepersonell – ingen er skadet. Disse var elever ved en barneskole. De blir ivaretatt.