desember 14

Åsheim, Jenssen og Getz med videre i Fredrikstad..

Både Åsheim og Jenssen har fornyet sitt engasjement i Fredrikstad, og er med videre opplyser klubben torsdag ettermiddag.

Getz

Også Leoanard Getz som de siste årene har spilt for Sarpsborg 08 har skrevet kontrakt med klubben.

Leonard kom fra Trosvik til FFK i 2014, halvveis i 2015 valgte han i Sarpsborg 08 som neste stoppested.18-åringen har landskamper for både G16 og G17.

Håvard Åsheim forlenger med FFK.

Klubben kan med stor glede fortelle at Rolvsøy-gutten forlenger med klubben! Åsheim har i dag skrevet en avtale ut 2018 sesongen.

  • Har stor tro på planene klubben har for fremtiden. Fikk et veldig godt inntrykk av Per-Mathias Høgmo også, jeg tror virkelig at dette blir et vendepunkt, presiser Åsheim.

Jenssen har signert

Klubben kan også melde at Håvar Jenssen skriver en avtale med klubben ut 2019 sesongen. Sisteskansen har vært en del av FFK siden han var guttespiller.

  • Det var mange faktorer som gjorde til at jeg ville bli. Jeg er svært inspirert av Buffon som vant VM, men likevel valgte Juventus tross nedrykk. Jeg skal ikke sammenligne meg med Buffon, men det handler om hvem jeg vil være som person. Lojalitet og grunnleggende verdier er ekstremt viktig for meg. FFK har bevist at de virkelig satser når de ansetter Per-Mathias Høgmo, forteller Håvar til klubbens nettsider.

Alle foto via FredrikstadFK