desember 16

God lørdag. Status iøstfold: Slo med balltre. Brann i leilighet. Spyttet snus på dørvakt ..

God formiddag, er lørdag og helg. Våkner til et par kuldegrader og noe overskya vær. Vintersport på TV og en varm kopp kakao. Har vært en del å gjøre for politiet i Østfold natt til i dag, her er en oversikt..

Brann i leilighet

#Moss

Kl 0519

Beboer oppdager røyk fra et rom i en leilighet i Helgerødgata. Nødetatene på stedet. Ulmebrann i en stråleovn med et tøystykke inntil. i alt 8 personer evakuert fra stedet, 4 til legevakt for sjekk etter å ha fått i seg røyk. Leiligheten ant. beboelig etter utlufting.

Brann i uthus

#Fredrikstad

Kl 08.35

Fredrikstad: Brann i et uthus på Soliveien. Uthuset har brent helt ned, ikke fare for spredning.

Slo med balltre

#Fredrikstad

Kl 2339

Mann i slutten av 20-årene er pågrepet og sitter i arrest etter å ha dukket opp hos en mann i 40-årene og slått ham med et balltre. Fornærmede er slått i armen som antagelig er brekt. Mannen kjørt til sykehus. Pågrepne vil bli avhørt i løpet av lørdag.

Spyttet snus på dørvakt

#Fredrikstad

Kl 0306

Beruset kvinne i 30-årene innbragt til arresten fra utested i sentrum. Slått til en bartender og spyttet snus på dørvakt, kvinnen anmeldes.

Kastet stol på politibil

#Moss

Kl 0248

Godt beruset mann i 20-årene kastet en stol på politibil, spyttet på, forsøkte å slå og sparke tj.mennene uten å treffe. Mannen innbragt til arrest og anmeldt.

Kranglet med dørvakter

#Halden

Kl 0223

Beruset kvinne i 20-årene krangler med dørvakter ved utested i sentrum. Bortvist fra sentrum, men dukker kort tid etter opp ved et annet utested. Innbragt til arrest, og anmeldt for ikke å ha etterkommet politiets pålegg, samt for å ha forulempet tj.mennene.

Ruspåvirket kjøring

#Sarpsborg

Kl 0220

Mann i 20-årene stanset i bil, mistanke ruspåvirket kjøring, funn av en mindre mengde narkotika i bilen. Prøver er tatt og mannen anmeldt, førerkortet beslaglagt.

Hindret trafikken

#Moss

Kl 2342

Beruset mann i 20-årene bortvises fra sentrum da han hindrer trafikken i sentrum. Etterkommer ikke politiets pålegg og påtreffes noe senere da han kaster en postkasse og en snøskuffe ut i veien. Innbragt og sover rusen ut i arresten, mannen er anmeldt

Slåsskamp

#Mysen

Kl 00.50

Vi er i sentrum ifm melding om slåssing utenfor et utested. To lokale menn, hhv i 20 og 50 årene som hadde slåss. Ingen sylige skader. Begge bortvist fra stedet. Ingen anmeldelse fra politiets side.