desember 23

Sjefen i Sarpsborg 08 takker for et fantastisk år.,

Espen Engebretsen, daglig leder i Sarpsborg 08 kan se tilbake på et begivenhetsrikt år. 2017går inn i historien som et særdeles fint år for Sarpsborg-klubben. På klubbens nettsider sender sjefen hilsninger til supportere og spillere.

Fantastisk år

2017 har vært et fantastisk år i Sarpsborg 08s korte, men ditto begivenhetsrike historie.

Sarpsborg 08 er til for å skape historiske øyeblikk for sarpinger.

  • Jeg tror hele Sarpsborg er her!

Et fantastisk skue i Oslo.

Sitatet hører til en Oslo-dame. Vi er selvfølgelig tilbake til cupfinalehelga og folketoget gjennom Oslos gater. Over 2000 sarpinger, unge som eldre, farget Karl Johan i blått og hvitt. Det var en helt vanvittig opplevelse. Dagen etter vaiet 4000 blåhvite flagg i Bendit-svingen på Ullevaal. Fossefallet: For en fantastisk tifo dere laget! Bildet har brent seg fast på netthinnen og vil forbli der.

Det er disse øyeblikkene som gir deg det lille ekstra. Du kjenner på det da, at du er sarping. 

Cupfinalen gikk som den gikk, men helgen og festen. Den vant vi igjen.

I serien tok vi sarpefotballens tredje bronsemedalje gjennom tidene etter dramatiske sluttminutter i Molde. Vi økte snittet på Stadion med over 20 prosent. Det er vi stolte av.

2017 ble året vi virkelig ble tatt på alvor i fotball-Norge. I 2018 satser vi på å bite fra oss på ny.

Takknemlig

Det er også viktig å takke. Takk til dere som stiller opp i tide og utide. Til dere som legger ned masse av dere selv for å gjøre Sarpsborg 08 bitte litt bedre hver eneste dag. Til deg som er frivillig. Det du gir av deg – for oss – er utrolig viktig. Frivilligheten er på mange måter fundamentet i klubben. Det er det som gjør Sarpsborg 08 til den klubben vi er og skal være.

Så takk til frivillige, til supportere. Takk til samarbeidspartnere og til alle dere som støtter oss. Til deg som leser om oss i avisa og til deg som er på kamp. Vi er avhengig av dere alle!

Nå som det er jul, er det viktig å koble av. Nyt julen og nyttårshelgen med venner og familie, så ses vi på nyåret når det braker løs igjen.

Med ønske om god jul og et godt 2018.

Espen Engebretsen

  • Daglig leder i Sarpsborg 08

Aktuell link

Foto via Sarpsborg 08