desember 24

Julaften. Status iøstfold: Til Ullevål sykehuset etter trafikkulykke. Voldsepisode. Ville ikke stoppe..

God formiddag, og GOD jul. Er søndag og julaften. Våkner til overskya vær og plussgrader. Har vært litt å gjøre for polititjenestemenn i løpet av natta. Meldes om en alvorlig trafikkulykke med en minibuss i Ørje. Her er en oversikt..

Trafikkulykke med minibuss. Flere personer til Ullevål sykehus..

#Ørje

Kl 00.18

Trafikkulykke fv21 v/ Sukken. Minibuss kjørt av veien. I følge helsepersonell er 3 personer fraktet til Ullevål, 7 personer fraktes til Kalnes for sjekk. Involverte skal være ungdommer. Vi kommer til å jobbe på stedet utover natten med kriminaltekniske undersøkelser. Politiet har vært i samtale med bilfører på Kalnes sykehus. Det er IKKE mistanke om promillekjøring. Alle er ungdommer i alderen 18-23. Lokal tilhørighet.

Vold mot samboer

#Fredrikstad / Onsøy

Kl 0430

Mann pågrepet for vold mot samboer på en adresse i Vestbygda, Onsøy. Settes i arrest for avhør. Samboer trengte ikke legetilsyn.

Vil ikke stoppe for kontroll..,

#Sarpsborg

Kl 0220

Bil stanset ikke for kontroll på Klavestadhaugen. Etter en kort forfølgelse skled den av veien i krysset Rokkeveien/Skjebergveien. Ingen personskade eller skade på kjøretøyet. Fører, mann i 20 årene, mistenkes får å ha vært ruspåvirket. Hadde heller ikke førerkort

Til sjenanse

#Fredrikstad

Kl 0243

Beruset mann innbrakt fra en adresse på Gressvik. Var til sjenanse for andre beboere i området.

Sov i buss-skur..

#Kambo

Kl 00.04

Beruset mann i busskur på Kambo vekket og kjørt hjem.