desember 24

«Tore på sporet» tilbake med nye episoder i januar..

I Norge heter hun Siri, med da hun ble født i India i 1996 fikk Siri Eldor navnet Bhagyashree, som på norsk betyr «den heldige». Hele livet har hun lurt på hvem hun er, og hvorfor hun var den heldige som fikk et så godt liv. Svaret håper hun «Tore på sporet» skal finne skriver TV-selskapet i melding.

Sendes

Tore på sporet, sesongpremiere. Uke 1 NRK1 søndag 7 januar kl. 20.55

1.episode

Siri Eldor (21) har hele livet gått rundt med en uro i kroppen. Hun ble adoptert fra et barnehjem i Mumbai i India da hun var nesten tre år gammel. Ekteparet May Liss og Bernt Eldor i Sandnes hadde ett biologisk barn da de fikk vite at de ikke kunne få flere. Derfor falt øynene på India. Siri hentet de på et barnehjem i millionbyen Mumbai.

I mange år gikk Siri rundt og lurte på hvem hun egentlig var. Hvor kom hun fra, hvem hennes biologiske mor var og hvorfor hun ble den heldige som fikk vokse opp i Norge. Mangelen på svar førte til en evig klump i magen og at hun ikke klarte å snakke om bakgrunnen sin.

I årets første program sender Siri et brev til «Tore på sporet». Kan han klare å finne Siris mamma i et land med 1.4 milliarder mennesker?