desember 24

Trygve Skaug skapte julestemning på sykehuset Østfold

Trygve Skaug skapte julestemning på sykehuset. Foto via sykehuset Østfold

Julestemning

Låtskriver, poet, sanger og musiker Trygve Skaug bidro med innslag fra sin juleturne på det tradisjonsrike julaftensarrangementet i hovedinngangen på Sykehuset Østfold på julaften.

Trygve Skaug er opprinnelig fra Båstad i Indre Østfold, nå bosatt i Marker. Han er en artist som stadig spilles i radio og TV, og som også skriver poesi og har utgitt egen diktsamling skriver sykehuset på sine nettsider.

Han avsluttet sin førjulsturne med konsert i Båstad kirke på fredag, men var så sporty og stilte for å gi pasienter besøkende og personal i sykehuset en god opplevelse på julaftens formiddag.

Tradisjon

Tradisjonen med arrangement i hovedinngangen på Sykehuset Østfold på julaften har fulgt med på flyttelasset fra Fredrikstad til Kalnes. ØSS blanda, sykehusets eget kor åpnet arrangementet med syngende prosesjon inn gjennom publikum, og sang vakre juletoner med glede og innlevelse.

Administrerende direktør Just Ebbesen hilste fra sykehusets ledelse, og sykehusprest Ellen Langlete Haga hadde juletanker knyttet til Juleevangeliet.

Aktuell link