desember 25

På reise i jula? Hit reiser nordmenn

Stadig flere nordmenn bytter ut snø og kulde med palmer og solskinn i høytiden. Ca 7100 nordmenn tilbringer julen i utlandet med TUI, og Gran Canaria er fortsatt nordmenns ubestridte favoritt skriver selskapet i en melding.

TUI Jul i utlandet

–  Det er mange som liker å komme seg litt vekk fra kulden og julestresset, og tilbringer julen i syden. Kanariøyene er på topplisten, men i år ser vi også at rekordmange tilbringer julen i Kapp Verde, sier Nora Aspengren, Kommunikasjonsansvarlig i TUI.

Kapp Verde – Vinterens trenddestinasjon

Vinterens mest voksende feriedestinasjon er Kapp Verde med en vekst på hele 134 % sammenlignet med samme periode i fjor, og ikke uventet er det rekordmange nordmenn som tilbringer julen på den afrikanske øya.

Nordmenns juletoppliste:

1 Gran Canaria

2 Tenerife

3 Lanzarote

4 Kapp Verde

TUIs Juleatlas – Kanariøyene mest populært i Europa

Tall fra TUIs kollegaer i resten av europa viser at Kanariøyene er desidert mest populært også hos våre naboer, dog ser det ut til at Sveitsere, Franskmenn og Nederlendere har noe mer eksotiske reisevalg i julen enn oss nordboere. Her ser vi at destinasjoner som Dominikanske Republikk, Maldivene og Curacau ligger høyt på listen. Se vedlagte oversikt for ytterligere informasjon.