desember 26

2.juledag. Status iøstfold: Slo til politimann. Trafikkulykke. Hektisk natt..

God formiddag, er 2.juledag. Våkner til gråvær og regnvær. Prognosene tyder på bra «innevær». Er mulighet for mye nedbør. Har vært mye å gjøre for politiet i Østfold i løpet av natta, her er en oversikt.,

Hektisk natt..

Hektisk natt for politiet i Østfold uten at det har skjedd noe alvorlige hendelser som politiet har fått høre om. Mye folk ute på byen spesielt i Fredrikstad. Et 20-talls personer er bortvist fra bysentraene idet de hadde problemer med å oppføre seg.

Slo politimann

#Fredrikstad

Kl 23.25

Fredrikstad sentrum. En mann i 20 årene er kranglete meddørvakter og politi utenfor et utested. Han slår også en politimann. Anmeldt for forholdet.

Trafikkulykke. Bil av veien..

#Fredrikstad

Kl 01.05

Fv 117 Vikaneveien ved Møklegårdskrysset kl 0105; bil kjører av veien. 1 mann i 40 årene i bilen. Kjøres SØK med antatt moderate skader. Politiet med begrunnet mistanke om promille. Prøver tatt og førerkort beslaglagt.

Trafikkulykke. Ruspåvirket

#Råde

Kl 00.25

Enebekkveien. En bil kjørt av veien. Fører, mann i 30 årene, mistenkes for å være ruspåvirket. Prøver tatt på legevakta. Ingen personskade.