desember 28

God torsdag. Status iøstfold: Kolliderte med bergingsbil. Kranglete fyr. Falsk ID..

God formiddag, er torsdag. Våkner til overskya vær og plussgrader. Er romjul med lavere skuldre og skolefri. Muligheter for TV-hygge med VM i sjakk, engelsk fotball og noen TV-serier. Har vært litt å gjøre for politiet i løpet av natta, også meldt om grovt ran av burger-restaurant og en matbutikk på andre siden av grensa.

Trøbbel i trafikken

#iøstfold

Kl 10.38

Problemer i trafikken i Østfold i morgen timene. Trafikkulykker på E6 Moss, Øbergveien i Halden, Varteig og Rakkestad. Heldigvis uten person skader.

Kolliderte med bergingsbil på E6

#Sarpsborg

Kl 01.57

E6 Sarpsborg; bil kolliderte med bergingsbil på E6 ved Kalnes. Skjedde ifm pågående bilberging i venstre felt hvor en bilist kolliderer med sikringsbilen ifm forbikjøring av et vogntog. Ingen personskade. Mannen på 19 år anmeldes for sin uaktsomhet. Førerkort er beslaglagt.

Kranglete fyr kjørt i arresten.,

#Moss

Kl 00.15

Moss sentrum. En mann forstyrrer ro og orden og vil ikke etterkomme politiets pålegg om å holde seg vekk fra et område i sentrum. Blir istedet bare mer kranglete og utagerende. Anemldes og kjøres arrest.

Falsk id..

#Halden

Kl 02.01

Jente på 16 år forsøker seg med falsk id på et utested i Halden. Hun fastholder sin uriktige id overfor politiet. Hun blir anmeldt for forholdet.