desember 29

God fredag. Status iøstfold: 15-åring på biltur med kamerater. Trafikkulykke, sjåfør fastklemt..

God formiddag, er fredag, romjul og straks helg. Våkner til overskya vær. Få dager igjen av 2017. Muligheter for hygge på TV med VM i lynsjakk eller alpint.

Politiet i Østfold har vært på oppdrag i natt, og i formiddag. Her er et par meldinger..

Ung bilfører på tur..

#Sarpsborg

Kl 01.40

Politiet i Sarpsborg stanset et kjøretøy i Astridsgt. i natt. I bilen befant det seg fem unge mennesker i alderen 14 – 16 år. Bilfører var 15 år og hadde tyvelånt bilen fra sin fosterfar. Samtlige ble overlatt til foresatte. Bilen tauet hjem til bileier, og den unge føreren blir anmeldt.

Trafikkulykke. Sjåfør fastklemt

#Eidsberg

Kl 09.36

Rakkestadvn/Eidsberg: Nødetater rykker ut på melding om trafikkulykke, lastebil kjørt av vegen. Lastebil ligger skrått i en skrent/grøft. Fører fastklemt, er våken, uvisst skadeomfang. Glatt vegbane. Fører av lastebil er frigjort fra kjøretøyet, er bevisst. Vegen er stengt ved ulykkesstedet, vi jobber med skilting for alternativ kjøreveg.