desember 30

Klare for Radio 1. Morgenradio fra 2018…

Morgenen på Radio 1: Fra venstre komiker Lars Berrum, tidligere TV2-anker Samantha Skogrand og tidligere NRK P3-programleder Niklas Baarli.

”En gjøgler, en smart-ass og en idiot” – dette er Morgenen på Radio 1

Tirsdag 2. januar klokken 06.00 går teppet opp for ”Morgenen på Radio 1”, med Samantha Skogrand, Lars Berrum og Niklas Baarli bak mikrofonene.

Hver ukedag skal trioen underholde og informere om det som rører seg i verden, samt i ditt og mitt liv.

”Vi vil jo holde deg oppdatert på hva som skjer der og da. Vi vil ha underholdning som du kan humre av når du gjør ditt morgentoalett, og generelt prøve å være et godt selskap for deg når du står opp” sier Berrum svært fornøyd.

Dermed kan lytterne forvente godt selskap på morgenen der gjengen vil oppdatere morgenglade nordmenn på nyheter, aktuelle saker og annen nyttig info.

De kommer også til å ha faste gjester og eksperter på alt fra politikk og helse til humor og underholdning.

Klokere

” Målet med gjestene er å gjøre alle klokere på temaer og spørsmål som opptar oss alle enten det er Nord-Korea, hacking eller seksualitet” sier Skogrand.

Selv om de er tre veldig forskjellige personer, så har de alle et felles mål for ”Morgenen på Radio 1”. Så her blir det mye av alt.

” Du kan jo bare se for deg hvordan det er å våkne til en gjøgler, en smart-ass og en idiot som har lest avisene for deg” sier Baarli.

Det merkes på tonen at morgenfuglene allerede har blitt en sammensveiset gjeng som gleder seg til å jobbe sammen.

”Vi har allerede fått en god kjemi, men hvem vet, kanskje ryker det nye vennskapet etter uke 3, det kan jo eventuelt gi en spennende nerve det da, tre uvenner som møtes hver morgen for å prate” sier Berrum.

Baarli legger til at han kjente Lars litt fra før, men at Samantha er helt ny for han.

”Men etter noen runder med øl og pisspreik har jeg skjønt at det er god kjemi der også” smiler han bredt.

Berrum legger heller ikke skjul på at det blir godt å endelig få litt rutine i livet sitt.

”Jeg elsker radio, og enebarnet i meg dirrer bare av tanken på å få starte dagen med å prate inn i en mikrofon.”

Det de ser mest fram til er å våkne med alle lytterne hver eneste morgen. I tillegg gleder de seg til å lage et morgenprogram de selv har lengtet etter.

”Selv om vi tre er veldig forskjellige, så har vi et felles mål med «Morgen på Radio 1», og det er å lage det morgenprogrammet vi selv har lengtet etter.” – Samantha.