januar 01

Godt nytt år. Status iøstfold: Mulig drukningsulykke. Knivtrusler og vold. Brann i bolig..

God morgen, og godt nytt år! Håper på vel overstått feiring. Er mandag og 1.januar 2018. Våkner til overskya vær og plussgrader. Har vært litt å gjøre for brannvesen og politi i løpet av natta, her er en oversikt..

Mulig drukningsulykke i Glomma..

#Fredrikstad

Kl 07.40

Nødetatene rykket mandag morgen ut til Nabbetorp båthavn i Fredrikstad / Glomma – etter melding om en mulig drukningsulykke. Mannskaper ved Alarmsentral Øst meldte mandag morgen ved Kl 07.40 tiden at Fredrikstad brannvesen bistår politiet i forbindelse med drukning i elva.

– Det dreier seg om en mann som skulle legge seg for å sove i en båt etter en nyttårsfest. I morgentimene ble det klart at vedkommende ikke befant seg i båten, sier operasjonsleder Tom Sandberg til TV 2. – Vi henter inn videoovervåkingsbilder fra båthavna for å se om det kan bidra til å finne ut hva som har skjedd, sier Sandberg videre.

Knivtrusler og vold..

#Halden

Kl 0055

Mann i tenårene pågrepet etter knivtrusler og kroppskrenkelse. Skal ha skjedd på p-plass ved Fredriksten festning i Halden. Det har vært en krangel mellom på grupper med ungdommer på stedet hvor pågrepne hadde truet med en kniv. Kniven ikke brukt til å påføre noen skade.

Siktet på med våpen

#Fredrikstad

Kl 04.50

En mann i 50 årene er innbragt etter at han skal ha siktet på en annen person med en pistol. Det viste seg å være en softgun.

Ordensforstyrrelser

#Sarpsborg

Kl 0158

Mann i 40 årene bortvist fra Sarpsborg sentrum etter en ordensforstyrrelse på et serveringssted i St. Maries gate i Sarpsborg.

Alvorlige stikkskader

#Fredrikstad

Kl 0005

To menn i 40 årene er skadet etter slagsmål i en leilighet i Rugdeveien på Kråkerøy i Fredrikstad. En kjøres med alvorlige stikkskader til akuttmottaket på Kalnes, den andre kjøres også til akuttmottaket med skader i en hånd. ( omtalt i egen sak )

Nyttårsaften

Brann i bolig

#Fredrikstad

Kl 20.18

Nødetatene rykket ut til brannmelding i Anders Forsvergsvei i Fredrikstad ved 20.18 tiden nyttårsaften. Alle beboere ute og i sikkerhet. Det dreier seg om et rekkehus med 4 boenheter og totalt 11 beboere. Noen av dem er bortreist. Foreløpig kan det se ut til at det kun har brent i persienner/markiser på utsiden av bygget. 3 personer er sjekket ut av ambulanse på stedet mtp røykskader. Sjekket og funnet ok.

En boenhet er ubeboelig pga røyk og støv fra slukking. De finner alternativ overnatting selv. 2 menn avhørt som mistenkt på stedet. De har lekt med fyrverkeri altfor nært bebyggelsen kort tid før brannen startet opplyser politiet på Twitter.