januar 03

Krepin Diatta bekreftet klar for Brugge. -Historiens største Sarpsborg 08-salg, sier sportssjef Thomas Berntsen

Krepin Diatta er endelig klar for Club Brugge, det bekrefter klubben på sine nettsider. Spilleren som ble kåret til «årets gjennombrudd» i Norsk fotball etter 2016 forlater dermed Sarpsborg 08.

Historiens største Sarpsborg 08-salg, sier sportssjef Thomas Berntsen.

  • Sportslig skulle vi selvfølgelig ønsket å beholde Krépin. Når det er sagt, er dette et salg vi er stolte av. Vi har hatt mulighet til å selge ham tidligere, men har ventet inn det vi mener er riktig bud. Nå har vi landet en avtale som innebærer historiens største Sarpsborg 08-salg, sier sportssjef Thomas Berntsen via klubbens nettsider.

Vil ikke kommentere

Sarpsborg 08 ønsker ikke å kommentere salgssummen, men bekrefter at salget av Diatta føyer seg inn i rekken som et av de største i norsk fotball på 2010-tallet.

20-30 millioner

Det er spekulert i en overgangssum på mellom 20-30 millioner for den talentfulle spilleren. Sarpsborg 08 gjør dermed god forretning på overgangen til den belgiske klubben. Diatta som har vært i Sarpsborg bare noen få måneder.

Oppnådd det jeg trengte

– Jeg tror det beste for meg er å finne noe annet enn Sarpsborg. Jeg har gjort en god sesong her, jeg har scoret mål, vært avgjørende, og blitt kåret til beste unge spiller. Jeg har oppnådd det jeg trengte her, sa Diatta 3. desember. (VG)

Aktuell link

Skjermbilde via Club Brugge