januar 04

11 mål på 18 kamper. Måltyv klar for Sarpsborg 08..

Han har scoret 11 mål på 18 kamper for overraskelseslaget Thisted i dansk 1. divisjon denne høsten. Fra 2018 av skal Mikkel Agger representere Sarpsborg 08 skriver klubben på sine nettsider.

Spennende

  • Jeg synes dette er sinnssykt spennende. Det er en stor og veldig god dag for meg. For meg virket Sarpsborg 08 å være den klubben som ønsket meg mest og den klubben jeg selv fant aller mest spennende, sier spissen.

God med begge bein

  • Vi har hatt en fantastisk halvsesong med Thisted som nyopprykket klubb. Jeg håper det har vært med på å utvikle meg ytterligere, sier Agger.

Da Thisted rykket opp til 1. divisjon, scoret Agger 13 mål på 22 kamper i Oprykningsspillet, som det så populært heter i Danmark. Sesongene i forveien, i 2014/15 og 2015/16, scoret Agger 25 mål i hver av sesongene.

Foto via Sarpsborg 08 / Her kan du lese mer