januar 10

Inviterer til idrettskonferanse med Eirik Verås Larsen og Gjert Ingebretsen..

Skjermbilde via Østfold fylkeskommune..

Velkommen til Østfold idrettskonferanse 2018

OL og VM-mester i padling Eirik Verås Larsen samt Gjert Ingebretsen, far og trener til løpebrødrene Ingebretsen, kommer til idrettskonferansen 3. februar 2018. Konferansen er GRATIS. Meld deg på senest 15. februar oppfordrer Østfold fylkeskommune.

Årets tema er «Vinnerkultur på sterk grunnmur». Flere kjente og dyktige foredragsholdere kommer for å dele sine erfaringer.

Foruten Gjert Ingebrigtsen og Eirik Verås Larsen kommer også håndballpresident Kåre Geir Lio samt tidligere skihopper og nå leder av Orienterings VM i Østfold Per Bergerud. Innlegg fra forsker Bård Solstad ved Idrettshøgskolen og Tonje Hinze fra Olympiatoppen står også på programmet. Og ikke minst, kåring av årest ildsjel i Østfold-idretten.

Gjert Ingebrigtsen

Gjert Ingebrigtsen  er far og trener for Henrik, Philip og Jacob Ingebrigtsen som har prestert på høyt internasjonalt nivå i fridrettsverden. Han var nominert til «Årets trener» på idrettsgallaen 2017.

Eirik Verås Larsen har over en periode på 15 år vært i verdenstoppen i padling. Noe som har medført blant annet: 2 OL-gull, 5 VM-gull og 7 EM-gull. Eirik Verås Larsen har utdannelse fra Norges Idrettshøgskole og arbeider i dag ved Olympiatoppen.

Her kan du lese mer